Bejelentkezés: +36 20 354 1927 info@praxistordai.hu

Áraink

Az első konzultáció, diagnózis felállítása és kezelési terv készítése díjtalan. A személyes találkozó és szakorvosi vizsgálat során részletes tájékoztatást adunk a szükséges kezelésekről és azok árairól. Ajánlataink és árképzésünk egyértelműek, rejtett költségeket nem tartalmaznak.

Árainkkal próbálunk „mindenki fogászata” lenni, éppen ezért mellőzzük a költséges média kampányokat, reklámokat és megtévesztő akciókat. Kezeléseink mindenek előtt az adott probléma hosszú távú megoldását célozzák és csak ezzel összeférhető mértékben kedvező árúak.

A fogászati kezelések árai régiónként - de akár egy településen belül, rendelőnként is – nagy különbségeket mutatnak. Sajnálatos módon a szolgáltatás minősége sok esetben nem mutat összefüggést az árképzéssel. A fogorvoslásban az árverseny csak szűk határok között értelmezhető, mert minden megspórolt forint vitathatatlanul a minőség rovására mehet. Nálunk a minőség az első.

Az alábbi egészségpénztáraknak vagyunk szolgáltató partnere: Patika Egészségpénztár, MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Prémium Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Vitamin Egészségpénztár, IZYS Önsegélyező Pénztár.

Tájékoztató jellegű árlistánkat letölthető PDF formátumban az alábbi linkre kattintva érheti el:

ÁRLISTA

Image

Kérjen időpontot!

Elérhetőségek

+36 20 354 1927

info@praxistordai.hu

8000 Székesfehérvár,
Prohászka Ottkokár u. 7.

Facebook oldalunk