Bejelentkezés: +36 20 354 1927 info@praxistordai.hu

Áraink

A személyes találkozó és szakorvosi vizsgálat során részletes tájékoztatást adunk a szükséges kezelésekről és azok árairól. Ajánlataink és árképzésünk egyértelműek, rejtett költségeket nem tartalmaznak.

Árainkkal próbálunk „mindenki fogászata” lenni, éppen ezért mellőzzük a költséges média kampányokat, reklámokat és megtévesztő akciókat. Kezeléseink mindenek előtt az adott probléma hosszú távú megoldását célozzák és csak ezzel összeférhető mértékben kedvező árúak.

Példák árlistánkból

Fogkőeltávolítás, polírozás

10.000 Ft

Esztétikus fogtömés

14.000 Ft

Implantátum beültetése

95.000 Ft

Bölcsességfog műtéti eltávolítása

35.000 Ft

Porcelán korona

38.000 Ft

 

A fogászati kezelések árai régiónként - de akár egy településen belül, rendelőnként is – nagy különbségeket mutatnak. Sajnálatos módon a szolgáltatás minősége sok esetben nem mutat összefüggést az árképzéssel. A fogorvoslásban az árverseny csak szűk határok között értelmezhető, mert minden megspórolt forint vitathatatlanul a minőség rovására mehet. Nálunk a minőség az első.

Az alábbi egészségpénztáraknak vagyunk szolgáltató partnere: Patika Egészségpénztár, MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Prémium Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Vitamin Egészségpénztár, IZYS Önsegélyező Pénztár, Allianz Hungária Egészség és Önsegélyező Pénztár, TEMPO Egészség és Önsegélyező Pénztár.

Rendelőnkben készpénzes illetve bankkártyás (Mastercard, Maestro, Visa, American Express) fizetési módok közül választhat.

Részletes árlistánkat letölthető PDF formátumban az alábbi linkre kattintva érheti el:

ÁRLISTA

Image

Kérjen időpontot!

Elérhetőségek

+36 20 354 1927

info@praxistordai.hu

8000 Székesfehérvár,
Prohászka Ottkokár u. 7.

Facebook oldalunk